Υπέροχος μεζές για τσίπουρο

 

Υλικά

  • μύδια – 4 φλιτζάνια, κρέας
  • ελαιόλαδο – 1/3 του φλιτζανιού
  • μουστάρδα – 1 κουταλιά της σούπας καυτερή
  • λευκό κρασί – 1 φλιτζάνι
  • μαϊντανός – 1 κουταλιά της σούπαςmussels-in-bath-Tsipouraki

    Εκτέλεση

    Βράζουμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι τα μύδια μαζί με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το κρασί και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Τα σερβίρουμε ζεστά με φρεσκοψημένο ψωμί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here